Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Nawigacja (x)
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
Dania główne
Z rybą
Na święta
Przystawki
Dania mięsne
Zupy
Dla wegetarian
Sałatki
Dania mięsne
Kotlety wieprzowe z pieczarkami
Filety z piersi kurczaka z musem pieczarkowym, zapieczone w cieście francuskim
Roladka z polędwiczki faszerowana pieczarkami i jajami, z sosem żurawinowym
Ragu z wołowiny z pieczarkami i czerwonym winem
Kotleciki jagnięce w panierce z grzybów shitake z pikantnymi pieczarkami i dipem miętowo-limonkowym
Sałatka z grillowanym kurczakiem i boczniakiem
Polędwiczki wieprzowe z boczniakiem i serem pleśniowym
Spaghetti z boczkiem i pieczarkami
Zrazy z polędwiczki wieprzowej faszerowane boczniakami z nutą szpinaku
Zupa z kaczki pieczonej z pieczarkami i grzybami shitake
Polędwica Wellington
Wołowina po burgundzku z pieczarkami
Kurczak marynowany w koniaku, duszony w czerwonym winie wraz z pieczarkami
Minitournedos z polędwiczek wieprzowych z pieczarkami w śmietanie
Pasztet z grzybów w sosie cumberland
Ragu z dzika z grzybami
Indyk pachnący ziołami z boczniakami i pieczonym pomidorem
Pierś z kaczki na łożu grzybowo-szpinakowym
Rolada z dzika, z grzybami i sosem jałowcowym
Jesienny kociołek, czyli polędwica wołowa z boczniakami w sosie, podawana z gorącą ciabattą
Polędwiczka wieprzowa z musem drobiowo-pieczarkowym w kapuście włoskiej z sosem żurawinowo-grzybowym
Roladki schabowe z nadzieniem pieczarkowym, w duszonych paprykach
Potrawka z boczniaków i piersi kurczaka
Glazurowane pieczarki podane z grillowaną piersią z prosiaka
Pieczona karkówka nadziewana pieczarkami, z zapiekanymi rozetkami ziemniaczanymi
Kurczak w szynce parmeńskiej nadziewany boczniakami, z dodatkiem ciepłej sałatki warzywnej
Kotlet cielęcy z boczniakami i ziemniaczanym gratin
Kotlet z dzika z boczniakiem i pieczarką, podany z sosem szalotkowym
Golonka z pieczarkami i pieczoną cebulą
Makaronowe muszle faszerowane grzybkami shitake
Rolada z jelenia z boczniakiem, podana z kapustą czerwoną
Soczysty antrykot z warzywami z grilla, oprószony parmezanem
Grillowana pierś z kurczaka na risotto z pieczarkami
Polędwiczka wieprzowa otulona szynką szwarcwaldzką, podana z pieczarkami w śmietanie
Poliki wieprzowe w sosie z boczniaków, w towarzystwie czerwonego wina i boczku
Polędwiczki z pieprzem młotkowanym podanym na sosie z boczniaka
Schab po polsku z pieczarkami, podany z zielonymi szparagami
Burger wołowy z rucolą i grillowanymi pieczarkami
Żeberka pieczone z pieczarkami
Szaszłyk warzywny z pieczarkami w sosie miodowo-musztardowym
Filet z kurczaka faszerowany grzybami shitake
Gołąbki z dzikiem i kaszą gryczaną w sosie pieczarkowym
Filet z kurczaka faszerowany boczniakami na puree dyniowym
Gicz jagnięca z pomidorami i pieczarkami podanymi na kaszy z delikatną nutą boczniaka
Sakiewki ze schabu
Kotleciki cielęce sous-vide podane z pieczonymi boczniakami cebulą i czosnkiem
Rillettes z gęsi z grzybami shitake oraz pestkami dyni
Opiekane cielęce pulpety w pieczarkach a'la creme
Giczki jagnięce