Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Nawigacja (x)
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
Dania główne
Z rybą
Na święta
Przystawki
Dania mięsne
Zupy
Dla wegetarian
Sałatki
Przystawki
Sałatka pieczarkowa z szynką i oliwkami
Pieczarki z rukolą, suszonymi pomidorami i mozarellą
Boczniaki smażone w parmezanie z grillowanymi warzywami
Pieczarki w cieście francuskim
Pasztet z pieczarek z orzechami laskowymi
Tarta pieczarkowo-cebulowa z parmezanem
Shitake nadziewane szpinakiem i serem pleśniowym
Sałatka z pieczarek i makaronu penne
Sałatka z pieczarek i kurczaka marynowanego w czerwonej herbacie, z pomarańczowym vinegret
Ziemniaki pieczone z fetą i pieczarkami
Szaszłyki z warzyw
Faszerowane pieczarki z grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem i boczniakiem
Sałatka grzybowo – śledziowa
Pasta z boczniaków na plackach rosti
Boczniaki, pieczarki i shitake z rokpolem zapiekane w cieście francuskim
Pasztet z grzybów w sosie cumberland
Sushi z shitake
Sałatka z pieczarkami, arbuzem i serem feta na rukoli w sosie balsamiczno-malinowym
Wiosenna kompozycja sałat ze smażonymi grzybkami shitake
Krewetki z chrupiącymi boczniakami i sosem koktajlowym
Sałatka z grzybów i rukoli
Pieczarki faszerowane serem ementalerem
Tarta z boczniaka
Sałatka z makaronu ryżowego i boczniaka
Pastrami Delli podane na ruccoli z pieczarkami smażonymi, suszonymi pomidorami z sosem balsamico
Tortilla z warzywami i grzybami shitake, z zieloną salsą
Malinowe pomidory nadziewane boczniakami, na mieszance sałat, z grissini i włoską szynką
Sałatka z boczniakiem, rukolą i oscypkiem
Boczniaki na smażonym szpinaku z jajkiem poche
Carpaccio pieczarkowe z sosem tuńczykowym i kiełkami
Sałatka z panierowanymi bocznikami i dipem ziołowym
Chrupiąca bruschetta z grzybami shitake
Potrawka z boczniaków i pieczarek z dodatkiem mleka kokosowego
Gravlax czyli marynowany łosoś podany na postumencie z pieczarek sosem miodowo-musztardowym
Sałatka z kurczaka z boczniakiem
Caprese z boczniakiem
Royal warzywny z pieczarkami
Carpaccio z polędwicy wołowej z ruccolą i pieczarkami
Sałatka ze świeżych pieczarek z liśćmi szpinaku i akcentem sosu malinowego
Ziemniaczana tortilla z grzybami zapieczona serem
Suflet pieczarkowo-borowikowy
Rolada jajeczna nadziewana pieczarkami
Sałatka z grillowanymi pieczarkami, rucolą i serem halloumi
Ciabatta z grzybami i jajkiem w koszulce
Sałatka z kurczakiem faszerowanym boczniakami, radicchio, orzechami i parmezanem, podane z czosnkowymi grzankami w asyście sosu musztardowego
Rillettes z gęsi z grzybami shitake oraz pestkami dyni
Pikata z boczniaka z serem pecorino