Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Nawigacja (x)
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
Dania główne
Z rybą
Na święta
Przystawki
Dania mięsne
Zupy
Dla wegetarian
Sałatki
Na święta
Sałatka pieczarkowa z szynką i oliwkami
Zupa pieczarkowa
Pieczony karp w otulinie z pieczarek i migdałów, na czerwonej kapuście z pieczarkami
Filety z piersi kurczaka z musem pieczarkowym, zapieczone w cieście francuskim
Roladka z polędwiczki faszerowana pieczarkami i jajami, z sosem żurawinowym
Pasztet z pieczarek z orzechami laskowymi
Pieczarki w cieście francuskim
Aksamitny krem z pieczarek z dodatkiem grzybów shitake
Kotleciki jagnięce w panierce z grzybów shitake z pikantnymi pieczarkami i dipem miętowo-limonkowym
Łosoś z grzybami shitake i pikantnym makaronem soba
Wołowina po burgundzku z pieczarkami
Boczniaki, pieczarki i shitake z rokpolem zapiekane w cieście francuskim
Kurczak marynowany w koniaku, duszony w czerwonym winie wraz z pieczarkami
Roladki z soli w aromatycznej potrawce z grzybów
Minitournedos z polędwiczek wieprzowych z pieczarkami w śmietanie
Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym
Pasztet z grzybów w sosie cumberland
Ragu z dzika z grzybami
Pierś z kaczki na łożu grzybowo-szpinakowym
Rolada z dzika, z grzybami i sosem jałowcowym
Jesienny kociołek, czyli polędwica wołowa z boczniakami w sosie, podawana z gorącą ciabattą
Polędwiczka wieprzowa z musem drobiowo-pieczarkowym w kapuście włoskiej z sosem żurawinowo-grzybowym
Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym
Filet z karpia zapiekany z grzybami i serem, podany z kapustą zasmażaną
Polędwica Wellington
Zupa z kaczki pieczonej z pieczarkami i grzybami shitake
Łosoś z kapustą kiszoną i pieczarkami, zapieczony w cieście francuskim
Łosoś w boczku zapiekany serem pleśniowym, ułożony na smażonych boczniakach
Halibut z grilla zapiekany z boczniakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą, podany na szpinaku
Kotlet z dzika z boczniakiem i pieczarką, podany z sosem szalotkowym
Rolada z jelenia z boczniakiem, podana z kapustą czerwoną
Roladka z sandacza nadziewana pieczarkami podana z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym
Polędwiczka wieprzowa otulona szynką szwarcwaldzką, podana z pieczarkami w śmietanie
Poliki wieprzowe w sosie z boczniaków, w towarzystwie czerwonego wina i boczku
Schab po polsku z pieczarkami, podany z zielonymi szparagami
Piotrosz na pieczarkach ze śmietaną
Gravlax czyli marynowany łosoś podany na postumencie z pieczarek sosem miodowo-musztardowym
Roladka z dorsza faszerowana matiasem korzennym i grzybami shitake w sosie holenderskim z nutką mięty
Rolada z pstrąga nadziewana boczniakiem, szpinakiem podana z sosem koperkowym
Royal warzywny z pieczarkami
Nalewka rybna z pieczarkami
Turbot podany ze smażonymi shiitake, czosnkiem, w asyście kuskusu z groszkiem cukrowym
Rolada jajeczna nadziewana pieczarkami
Żurek na maślance z pieczarkami
Świąteczny karp pieczony z pieczarkami
Suflet pieczarkowo-borowikowy