Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Nawigacja (x)
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
Dania główne
Z rybą
Na święta
Przystawki
Dania mięsne
Zupy
Dla wegetarian
Sałatki
Z rybą
Łosoś pieczony z grzybami shitake z akcentem sosu balsamicznego
Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym
Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym
Roladki z soli w aromatycznej potrawce z grzybów
Łosoś z grzybami shitake i pikantnym makaronem soba
Filet z karpia zapiekany z grzybami i serem, podany z kapustą zasmażaną
Łosoś z kapustą kiszoną i pieczarkami, zapieczony w cieście francuskim
Łosoś w boczku zapiekany serem pleśniowym, ułożony na smażonych boczniakach
Rolada z pstrąga nadziewana boczniakiem, szpinakiem podana z sosem koperkowym
Nalewka rybna z pieczarkami
Roladka z dorsza faszerowana matiasem korzennym i grzybami shitake w sosie holenderskim z nutką mięty
Gravlax czyli marynowany łosoś podany na postumencie z pieczarek sosem miodowo-musztardowym
Halibut z grilla zapiekany z boczniakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą, podany na szpinaku
Piotrosz na pieczarkach ze śmietaną
Carpaccio pieczarkowe z sosem tuńczykowym i kiełkami
Roladka z sandacza nadziewana pieczarkami podana z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym
Turbot podany ze smażonymi shiitake, czosnkiem, w asyście kuskusu z groszkiem cukrowym
Świąteczny karp pieczony z pieczarkami
Pstrąg faszerowany pieczarkami