Pieczarka.pl
  • Oferta
  • Odpowiedzialny biznes
  • Kontakt
  • Nawigacja (x)
  • Oferta
  • Odpowiedzialny biznes
  • Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
  • Dania główne
  • Z rybą
  • Na święta
  • Przystawki
  • Dania mięsne
  • Zupy
  • Dla wegetarian
  • Sałatki

Z rybą

Łosoś pieczony z grzybami shitake z akcentem sosu balsamicznego

Łosoś pieczony z grzybami shitake z akcentem sosu balsamicznego

Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym

Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym

Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym

Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym

Roladki z soli w aromatycznej potrawce z grzybów

Roladki z soli w aromatycznej potrawce z grzybów

Łosoś z grzybami shitake i pikantnym makaronem soba

Łosoś z grzybami shitake i pikantnym makaronem soba

Filet z karpia zapiekany z grzybami i serem, podany z kapustą zasmażaną

Filet z karpia zapiekany z grzybami i serem, podany z kapustą zasmażaną

Łosoś z kapustą kiszoną i pieczarkami, zapieczony w cieście francuskim

Łosoś z kapustą kiszoną i pieczarkami, zapieczony w cieście francuskim

Łosoś w boczku zapiekany serem pleśniowym, ułożony na smażonych boczniakach

Łosoś w boczku zapiekany serem pleśniowym, ułożony na smażonych boczniakach

Rolada z pstrąga nadziewana boczniakiem, szpinakiem podana z sosem koperkowym

Rolada z pstrąga nadziewana boczniakiem, szpinakiem podana z sosem koperkowym

Nalewka rybna z pieczarkami

Nalewka rybna z pieczarkami

Roladka z dorsza faszerowana matiasem korzennym i grzybami shitake w sosie holenderskim z nutką mięty

Roladka z dorsza faszerowana matiasem korzennym i grzybami shitake w sosie holenderskim z nutką mięty

Gravlax czyli marynowany łosoś podany na postumencie z pieczarek sosem miodowo-musztardowym

Gravlax czyli marynowany łosoś podany na postumencie z pieczarek sosem miodowo-musztardowym

Halibut z grilla zapiekany z boczniakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą, podany na szpinaku

Halibut z grilla zapiekany z boczniakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą, podany na szpinaku

Piotrosz na pieczarkach ze śmietaną

Piotrosz na pieczarkach ze śmietaną

Carpaccio pieczarkowe z sosem tuńczykowym i kiełkami

Carpaccio pieczarkowe z sosem tuńczykowym i kiełkami

Roladka z sandacza nadziewana pieczarkami podana z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym

Roladka z sandacza nadziewana pieczarkami podana z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym

Turbot podany ze smażonymi shiitake, czosnkiem, w asyście kuskusu z groszkiem cukrowym

Turbot podany ze smażonymi shiitake, czosnkiem, w asyście kuskusu z groszkiem cukrowym

Świąteczny karp pieczony z pieczarkami

Świąteczny karp pieczony z pieczarkami

Pstrąg faszerowany pieczarkami

Pstrąg faszerowany pieczarkami

  • Dofinansowanie
  • Dofinansowane projekty
  • Polityka prywatności
  • Przetargi
  • Kontakt