Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Nawigacja (x)
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Kontakt
Wybierz rodzaj potrway
Dania główne
Z rybą
Na święta
Przystawki
Dania mięsne
Zupy
Dla wegetarian
Sałatki
Dania główne
Kotlety wieprzowe z pieczarkami
Kotleciki jagnięce w panierce z grzybów shitake z pikantnymi pieczarkami i dipem miętowo-limonkowym
Boczniaki smażone w parmezanie z grillowanymi warzywami
Ragu z wołowiny z pieczarkami i czerwonym winem
Łosoś pieczony z grzybami shitake z akcentem sosu balsamicznego
Risotto z pieczarkami
Roladka z polędwiczki faszerowana pieczarkami i jajami, z sosem żurawinowym
Filety z piersi kurczaka z musem pieczarkowym, zapieczone w cieście francuskim
Makaron fagottini nadziewany serem gorgonzola z wykwintnym sosem pieczarkowym
Pieczony karp w otulinie z pieczarek i migdałów, na czerwonej kapuście z pieczarkami
Roladki z soli w aromatycznej potrawce z grzybów
Polędwiczki wieprzowe z boczniakiem i serem pleśniowym
Kurczak marynowany w koniaku, duszony w czerwonym winie wraz z pieczarkami
Makaron penne rigate z pieczarkami, z dodatkiem brokułów, w sosie serowym
Placki jarskie z sosem pieczarkowym
Tagliatelle z grzybami
Łosoś z grzybami shitake i pikantnym makaronem soba
Wołowina po burgundzku z pieczarkami
Filet z karpia zapiekany z grzybami i serem, podany z kapustą zasmażaną
Polędwica Wellington
Zrazy z polędwiczki wieprzowej faszerowane boczniakami z nutą szpinaku
Łosoś z kapustą kiszoną i pieczarkami, zapieczony w cieście francuskim
Spaghetti z boczkiem i pieczarkami
Tarta z boczniaka
Łosoś w boczku zapiekany serem pleśniowym, ułożony na smażonych boczniakach
Minitournedos z polędwiczek wieprzowych z pieczarkami w śmietanie
Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym
Ragu z dzika z grzybami
Indyk pachnący ziołami z boczniakami i pieczonym pomidorem
Pierś z kaczki na łożu grzybowo-szpinakowym
Rolada z dzika, z grzybami i sosem jałowcowym
Jesienny kociołek, czyli polędwica wołowa z boczniakami w sosie, podawana z gorącą ciabattą
Polędwiczka wieprzowa z musem drobiowo-pieczarkowym w kapuście włoskiej z sosem żurawinowo-grzybowym
Roladki schabowe z nadzieniem pieczarkowym, w duszonych paprykach
Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym
Potrawka z boczniaków i piersi kurczaka
Tortellini z pieczarkami w sosie śmietanowym z bazylią
Glazurowane pieczarki podane z grillowaną piersią z prosiaka
Pieczona karkówka nadziewana pieczarkami, z zapiekanymi rozetkami ziemniaczanymi
Kurczak w szynce parmeńskiej nadziewany boczniakami, z dodatkiem ciepłej sałatki warzywnej
Kotlet cielęcy z boczniakami i ziemniaczanym gratin
Kotlet z dzika z boczniakiem i pieczarką, podany z sosem szalotkowym
Golonka z pieczarkami i pieczoną cebulą
Makaronowe muszle faszerowane grzybkami shitake
Rolada z jelenia z boczniakiem, podana z kapustą czerwoną
Risotto z boczniakiem
Roladka z sandacza nadziewana pieczarkami podana z grillowanymi warzywami z sosem koperkowym
Soczysty antrykot z warzywami z grilla, oprószony parmezanem
Grillowana pierś z kurczaka na risotto z pieczarkami
Polędwiczka wieprzowa otulona szynką szwarcwaldzką, podana z pieczarkami w śmietanie
Poliki wieprzowe w sosie z boczniaków, w towarzystwie czerwonego wina i boczku
Schab po polsku z pieczarkami, podany z zielonymi szparagami
Polędwiczki z pieprzem młotkowanym podanym na sosie z boczniaka
Pierogi z grzybami shitake i duszonymi pieczarkami w śmietanie
Tarta z pieczarkami, serem gorgonzola i suszonymi pomidorami na spodzie z ciasta francuskiego
Szaszłyk warzywny z pieczarkami w sosie miodowo-musztardowym
Żeberka pieczone z pieczarkami
Rolada z pstrąga nadziewana boczniakiem, szpinakiem podana z sosem koperkowym
Roladka z dorsza faszerowana matiasem korzennym i grzybami shitake w sosie holenderskim z nutką mięty
Halibut z grilla zapiekany z boczniakiem, suszonym pomidorem i mozzarellą, podany na szpinaku
Piotrosz na pieczarkach ze śmietaną
Burger wołowy z rucolą i grillowanymi pieczarkami
Filet z kurczaka faszerowany grzybami shitake
Pstrąg faszerowany pieczarkami
Papardelle z grzybami
Giczki jagnięce
Opiekane cielęce pulpety w pieczarkach a'la creme
Pęczakotto z boczniakami z dodatkiem parmezanu i koperkiem
Kotleciki cielęce sous-vide podane z pieczonymi boczniakami cebulą i czosnkiem
Świąteczny karp pieczony z pieczarkami
Sakiewki ze schabu
Zapiekane warzywa z grzybami
Gicz jagnięca z pomidorami i pieczarkami podanymi na kaszy z delikatną nutą boczniaka
Grzyby shitake i boczniaki na styl orientalny z makaronem udon
Filet z kurczaka faszerowany boczniakami na puree dyniowym
Gołąbki z dzikiem i kaszą gryczaną w sosie pieczarkowym
Turbot podany ze smażonymi shiitake, czosnkiem, w asyście kuskusu z groszkiem cukrowym